Rate fără dobândă oriunde mergi

 • Valabilitate 01 Ianuarie 2019 - 31 Decembrie 2019
 • Detalii campanie
Ceea ce ne face diferiți unii de alții sunt pasiunile, nevoile, apetențele și zonele diferite de confort, nu-i așa?

Împreună cu Bonus Card Classic, Gold sau Platinum, ai posibilitatea să-ți îndeplinești toate dorințele sau îndatoririle din lista ta cu ajutorul a 3, 6 sau 12 rate fără dobândă**.

1. Bijuterii și ceasuri

Să-ți completezi ținuta atent planificată cu ceasul sau accesoriile preferate e cireașa de pe tort - ultimul detaliu ce face întregul perfect.

Alege-ți din orice magazin de ceasuri și bijuterii accesoriile la care visezi de mult și Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* poți plăti în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

2. Cabinete de avocatură sau notar și asigurări

O ținută prezentabilă te face să te simți confortabil și mai îndrăzneț. Nicicând nu e un moment mai bun să iei în piept îndatoririle - cu Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* ai beneficiul a 3, 6, sau 12 rate fără dobândă pentru cheltuielile efectuate atât în cabinete de avocatură sau notariale, cât și la asigurări.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

3. Distracție și amuzament

Nimic nu e mai dulce ca răsplata în urma muncii depuse în timpul zilei. Cu Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* poți avea parte de relaxare și divertisment cât de mult sau des vrei în orice loc destinat distracției și amuzamentului - parcuri de distracții, concerte de muzică, bilete la grădini zoologice sau delfinariumuri - și opțiunea de a alege să plătești totul în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

4. Frumusețe

Viața nu e doar despre muncă și distracție, ci și despre construirea încrederii în sine și momentele de alint. În orice sediu dedicat frumuseții, că e vorba de spa, cosmetică sau wellness, poți apela la plata în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă folosind Bonus Card Classic, Gold sau Platinum*. In plus daca vrei sa cumperi produse cosmetice, te bucuri de acelasi numar de rate.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

5. Sănătate

Frumusețea merge mână în mână cu sănătatea, un alt aspect al răsfățului ce e musai să ți-l asiguri zi de zi. Vestea bună e că Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* îți facilitează vizitele sau activitățile în scop medical în orice loc destinat sănătății - spitale, clinici, laboratoare de analize medicale private sau de stat - prin accesul la plata în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

6. Școală, studii suplimentare, cursuri limbi străine

Când te simți bine ai toată pofta din lume pentru studiat, despicat firul în patru și descoperit lumea înconjurătoare.

Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* susține activitățile educative astfel încât tu să beneficiezi de școală, studii suplimentare, cursuri de limbi străine sau orice altceva îți face cu ochiul și să plătești totul în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

7. Activități sportive

Odată bifat studiul dintr-o zi, vrei să-ți oferi ca răsplată activități care mai de care mai intense și originale. Fie că e vorba de tabere sportive sau recreationale, ieșiri cu rulota, piscină, camping sau onorarea abonamentului făcut la sală, cu Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* poți plăti cheltuielile în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

8. Cabinete veterinare

Când ești un iubitor de animale, percepi orice activitate din timpul liber împreună cu animalul tău de companie. Asigură-te de timpul frumos petrecut împreună având la îndemână Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* care-ți oferă beneficiul a 3, 6 sau 12 rate fără dobândă la cheltuielile de la veterinar.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

9. Librării

Plănuiești un concediu pe final de vară? La mare, pe plajă, sub soarele arzător sau la munte, în răcoarea dimineții, relaxează-te cu o carte bună. Mergi în librării sau comandă online, iar cu Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* poți cumpăra povești pentru toată familia în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Momentele de repaus din vacanța ta vor fi mai animate!

Campanie valabilă în perioada 1 august 2019 - 31 decembrie 2019 pentru achizițiile din magazine sau online, în țară și în străinătate.

10. Încălțăminte si accesorii din piele

Venim cu o invitație de nerefuzat: întâmpină lunile toamnei cu o ținută demnă de luat ochii tuturor.

Alege să te distingi între trecători, la serviciu sau în oraș cu prietenii, și cumpără din magazinele de încălţăminte și accesorii din piele tot ce ti-ai dorit. Bonus Card Classic, Gold sau Platinum sunt alături de tine prin posibilitatea achitării cumpărăturilor în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă*.

Campanie valabilă până pe 31 octombrie 2019.

11. Casa visurilor tale cu Bonus Card

Îndeplinește-ți toate dorințele legate de casă și interioarele sale cu Bonus Card. Fie că e vorba de mobilă sau accesorii de casă, acum e momentul să profiți de oferta cardului tău.

Campanie valabilă până pe 31 octombrie 2019.

12. Bilete de avion

Când alegi calea aerului pentru a merge în vacanță, începutul fiecărei călătorii se declanșează în avion.

Pentru momentele de nerăbdare și emoția destinației, pentru clipele de liniște și armonie de deasupra norilor pufoși sau pur și simplu pentru răsfățul de la bordul aeronavei, Bonus Card Classic, Gold sau Platinum* îți asigură posibilitatea plății biletelor de avion în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.
Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

13. Restaurante, baruri și localuri de tip fast food

Fie că ești în orașul natal, prin țară sau călătorești prin străinătate, când foamea îți dă ghes, nu-i de șagă - trebuie să-ți astâmperi pofta cu bucate pe placul inimii.

Pentru că Bonus Card Classic, Gold sau Platinum știe că fericirea trece și prin stomac, poți achita ieșirile în restaurante, baruri sau localuri de tip fast-food în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Poftă bună!

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

14. Închirieri de mașină

Pentru momentele când dorești să călătorești departe sau să faci un tur prin toată țara, Bonus Card Classic, Gold sau Platinum e deschizător de drumuri și-ți dă ocazia să închiriezi mașina perfectă cu plata în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

15. Farmacii

Sănătate, că-i mai bună decât toate, mai ales în prag de toamnă.

Fie că ai nevoie de medicamente, leacuri naturiste, produse pentru frumusețe sau îngrijire, la cumpărăturile făcute în orice farmacie Bonus Card Classic, Gold sau Platinum îți este alături cu 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

16. Haine și încălțăminte

Mergi la o sesiune de cumpărături și pregătește-ți ținuta de toamnă cu hainele. Bonus Card Classic, Gold sau Platinum cunoaște satisfacția de a purta haine noi și în vogă când intri in alt sezon și-ți propune plata cumpărăturilor în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă în magazinele de haine. Ofertă valabilă doar în magazinele fizice.

Campanie valabilă până pe 31 decembrie 2019.

*Cu Bonus Card Classic ai acces la următoarele rate:

- 3 rate fără dobândă pentru suma minimă de 250.00 lei – maximă 1000.00 lei;

- 6 rate fără dobândă pentru suma minimă de 1000.00 lei – 2000.00 lei;

- 12 rate fără dobândă pentru suma minimă de mai mult de – 2000.00 lei.

Când vine vorba de Bonus Card Gold sau Bonus Card Platinum, cumpărăturile tale vor atrage următoarele opțiuni:

- 3 rate fără dobândă pentru suma minimă de 550.00 lei – maximă 2000.00 lei;

- 6 rate fără dobândă pentru suma minimă de 2000.00 lei – 4000.00 lei;

- 12 rate fără dobândă pentru suma minimă de mai mult de – 4000.00 lei.

**Ofertă valabilă până la data specificate la fiecare campanie în parte pentru toate cumpărăturile efectuate cu cardurile Bonus Card Classic, Bonus Card Gold și Bonus Card Platinum, efectuate la POS-urile non Garanti Bank, în magazine sau online, în urma plăţii integrale a datoriei curente. Află mai multe detalii in regulament.

Click pentru ofertă Recomandă unui prieten

Alte oferte

Miraculos: refinanțează credite cu Bonus Card!

Miraculos: refinanțează credite cu Bonus Card!

Bifează-ți lista de dorințe cu noii parteneri online

Bifează-ți lista de dorințe cu noii parteneri online

Cumpărături fără graniţă cu Bonus Card!

Cumpărături fără graniţă cu Bonus Card!

Eşti pasionat de extra rate fără dobândă sau extra bonus?

Vezi toate campaniile actuale
* Parcurge documentul pentru a fi de acord cu Prelucrarea datelor personale.

GARANTI BANK SA, cu sediul în Bucureşti, Șos. Fabrica de Glucoză Nr. 5, Novo Park 3, Business Center, Cladirea F, et.5 și 6, sector 2, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/4429/2009, cod de înregistrare fiscală 25394008, înregistrată în registrul instituțiilor de credit cu nr. RB-PJR-40-066/2009, Înscrisã în Registrul A.S.F. sub nr. PJR01INCR/400019, denumită în continuare „Banca”, va prelucra datele mele personale furnizate în legatură cu prezenta solicitare, după cum urmează:

Datele personale prelucrate: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa e-mail, CNP locul de muncă, situația familială, economică și financiară, obișnuințele/ preferințele/ comportamentul de plată/economisire/îndatorare și orice alte date pe care le-am furnizat prin intermediul formularului dedicat de pe website-ul Băncii sau ce vor fi dezvăluite în cadrul convorbirii telefonice ce urmează a fi purtată cu reprezentantul Băncii ca urmare a prezentei solicitări.

Scopurile și temeiurile prelucrării. Destinatarii datelor personale

(i) în vederea analizării posibilității încheierii unui contract de card de credit la care voi fi parte sau pentru a face demersuri la cererea mea, înainte de încheierea acestui contract, Banca va prelucra datele personale, astfel:

 • transmiterea de notificări/informări în legatură cu soluționarea cererii de mele de analiză a posibilității încheierii unui contract de card de credit;
 • transmiterea datelor catre Turkyie Garanti Bankasi A.Ş. (și oricare dintre succesorii legali ai acesteia), societate din Turcia, acționar indirect al Băncii, care administrează sistemul informatic al acesteia;
 • transmiterea datelor către partenerii contractuali ai Băncii (din Romania sau din străinatate) în vederea furnizării de servicii externalizate, realizate pentru și în numele Băncii (de exemplu transmiterea de notificări, arhivare, servicii de relații cu clienții, etc)/

(ii) în vederea îndeplinirii de către Bancă a unor obligații legale, precum:

 • stabilirea identității mele în vederea îndeplinirii obligațiilor legale ale Băncii din domeniul cunoașterii clientelei, prevenirii spălarii banilor și combaterii terorismului;
 • transmiterea de informații către autoritățile abilitate de lege să solicite și să primească astfel de informații, de exemplu instanțele de judecată, parchete, executori judecătorești, Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (O.N.P.C.S.B.), autorități fiscale, notari publici, autorități cu rol de supraveghere și control în domeniul bancar etc.

(iii) în vederea exercitării de către Bancă a unui interes legitim, astfel:

 • transmiterea datelor personale catre entitățile care fac parte din grupul Garanti (toate entitățile afiliate, precum și toți acționarii direcți și indirecți ai GARANTI BANK SA), format la aceasta dată din: Garanti Holding B.V. si G Netherlands B.V. (Olanda), Garanti Bilişim Teknolojisi ve Ticaret T.A.Ş., Turkyie Garanti Bankasi A.Ş.(Turcia), Banco Bilbao Vizcaya Argentaria SA (Spania), Ralfi IFN SA, Motoractive IFN SA, Motoractive Multiservices SRL (Romania), în scopuri administrative interne (în scopul legitim al realizării supravegherii consolidate la nivel de grup, spre exemplu analiza situației financiare a entităților din grup, identificarea riscurilor aferente activității grupului, etc.)
 • folosirea datelor de catre Bancă în scopuri statistice, cu condiția pseudonimizării acestora.

Transferul datelor personale în străinătate

În realizarea scopurilor de mai sus, Garanti Bank SA va transfera datele personale în străinătate, doar dacă în țara destinatară este asigurat un nivel adecvat de protecție a datelor personale recunoscut prin decizie a Comisiei Europene, cum ar fi țările membre ale Uniunii Economice Europene (EEA).

In absența unei astfel de decizii a Comisiei Europene, Banca va putea transfera date cu caracter personal către o țară terță numai dacă persoana care va prelucra datele în numele Băncii a oferit garanții adecvate prevăzute de lege în vederea protejării datelor personale.

Banca poate fi contactată pentru obținerea de informații suplimentare cu privire la garanțiile oferite pentru protejarea datelor personale în cazul fiecărui transfer de date în străinatate, printr-o solicitare scrisă în acest sens.

Perioada de stocare a datelor personale

În cazul în care voi incheia un contract de card de credit cu Banca, Banca va stoca datele personale pe durata raporturilor noastre contractuale, cât și după încetarea acestor raporturi, pentru o perioadă de maxim 10 ani, având în vedere: prevederile legislației bancare privind cunoașterea clientelei, prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului, prevederile Legii contabilității privind păstrarea documentelor justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară, necesitatea apărării/conservării drepturilor Băncii în cadrul unui posibil litigiu privind încheierea, executarea sau încetarea contractului de credit.

În cazul în care nu voi încheia un contract de card de credit cu Banca, Banca va stoca datele personale pe o perioadă de 5 ani de la data solicitării, având în vedere prevederile legislației bancare privind cunoașterea clientelei, prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și necesitatea apărării/conservării drepturilor Băncii în cadrul unui posibil litigiu.

Pentru scopul arhivării datelor conform Legii arhivelor naționale și ținând cont de Nomenclatorul arhivistic (aprobat de Arhivele Naționale) aplicabil la nivelul Băncii și pentru prelucrarea datelor de către Bancă în scopuri statistice datele pot fi stocate pentru perioade mai mari decât cele indicate anterior.

Drepturile mele

Voi avea posibilitatea exercitării, în cazurile și în condițiile prevăzute de lege, a următoarelor drepturi cu privire la datele personale prelucrate de către Bancă:

 • dreptul de acces
 • dreptul de opoziție
 • dreptul la portabilitatea datelor
 • dreptul la rectificarea datelor
 • dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

Vor putea exista situații în care Banca nu va putea da curs solicitării de ștergere a datelor, și anume:

 • în cazurile în care Banca are obligația legală de păstrare a datelor personale sau justifică un interes legitim;
 • în cazurile în care datele sunt stocate în scopuri de arhivare în interes public sau în scopuri statistice;
 • în cazurile în care datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
 • dreptul la restricționarea prelucrării datelor Drepturile prevăzute mai sus pot fi exercitate prin transmiterea unei solicitări către GARANTI BANK S.A., la sediul central al acesteia, la oricare dintre sucursalele Băncii, precum și prin mijloace electronice, la adresa de e-mail dpo@garantibank.ro, furnizând suficiente date care să permită identificarea solicitantului de către Bancă.
 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal în România, plângerea se va depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), cu sediul în B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției, sau electronic, la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro.
* Parcurge documentul pentru a fi de acord cu Prelucrarea datelor personale.

Informare prelucrare date in legatura cu intrebarile/solicitarile adresate GARANTI BANK SA prin intermediul site-ului bonuscard.ro

 

GARANTI BANK SA, cu sediul in Bucureşti, Sos. Fabrica de Glucoza nr. 5, Novo Park 3, Business Center, Cladirea F, et.5 si 6, sector 2, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/4429/2009, cod de inregistrare fiscala 25394008, inregistrata in registrul institutiilor de credit cu nr. RB-PJR-40-066/2009, Înscrisã în Registrul A.S.F. sub nr. PJR01INCR/400019, denumita in continuare „Banca”, prelucreaza datele tale personale furnizate cu ocazia inaintarii unor intrebari/solicitari prin intermediul site-ului, dupa cum urmeaza:

 

Datele personale prelucrate: numele, prenumele, codul numeric personal (CNP), adresa, numarul de telefon, adresa e-mail si orice alte date furnizate Bancii in baza prezentului formular sau ce ar putea fi dezvaluite de catre tine in cadrul procesului de analiza si solutionare a prezentei solicitari.

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii. Destinatarii datelor personale

 

 • pentru a inregistra solicitarea ta si a face demersuri in vederea solutionarii acesteia, Banca va prelucra datele personale, astfel:
 • transmiterea de notificari/informari/raspunsuri in legatura cu solicitarea ta.
 • transmiterea datelor catre Turkyie Garanti Bankasi A.Ş. (si oricare dintre succesorii legali ai acesteia), societate din Turcia, actionar indirect al Bancii, care administreaza sistemul informatic al acesteia;
 • transmiterea datelor catre partenerii contractuali ai Bancii (din Romania sau din strainatate) in vederea furnizarii de servicii externalizate, realizate pentru si in numele Bancii (de exemplu transmiterea de notificari, arhivare, servicii de relatii cu clientii, etc).

 

 • in vederea indeplinirii de catre Banca a unor obligatii legale, precum:
 • stabilirea identitatii in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Bancii din domeniul cunoasterii clientelei;
 • transmiterea de informatii catre autoritatile abilitate de lege sa solicite si sa primeasca informatii, de exemplu instantele de judecata, parchete, executori judecatoresti, autoritati fiscale, notari publici, autoritati cu rol de supraveghere si control in domeniul bancar etc;

 

 • in vederea exercitarii de catre Banca a unui interes legitim, astfel:
 • transmiterea datelor personale catre entitatile care fac parte din grupul Garanti (toate entitatile afiliate, precum si toti actionarii directi si indirecti ai GARANTI BANK SA), format la aceasta data din: Garanti Holding B.V. si G Netherlands B.V. (Olanda), Garanti Bilişim Teknolojisi ve Ticaret T.A.Ş., Turkyie Garanti Bankasi A.Ş.(Turcia), Banco Bilbao Vizcaya Argentaria SA (Spania), Ralfi IFN SA, Motoractive IFN SA, Motoractive Multiservices SRL (Romania), in scopuri administrative interne (in scopul legitim al realizarii supravegherii consolidate la nivel de grup, spre exemplu analiza situatiei financiare a entitatilor din grup, identificarea riscurilor aferente activitatii grupului, etc.)
 • folosirea datelor de catre Banca in scopuri statistice, cu conditia pseudonimizarii acestora.

 

 

Transferul datelor personale in strainatate

 

In realizarea scopurilor de mai sus, Garanti Bank SA va putea transfera datele personale in strainatate, doar daca in tara destinatara este asigurat un nivel adecvat de protectie a datelor personale recunoscut prin decizie a Comisiei Europene, cum ar fi tarile membre ale Uniunii Economice Europene (EEA).

In absenta unei astfel de decizii a Comisiei Europene, Banca va putea transfera date cu caracter personal către o țară terță numai dacă persoana care va prelucra datele in numele Bancii a oferit garanții adecvate prevazute de lege in vederea protejarii datelor personale.

Banca poate fi contactata pentru obtinerea de informatii suplimentare cu privire la garantiile oferite pentru protejarea datelor personale in cazul fiecarui transfer de date in strainanate, printr-o solicitare scrisa in acest sens.

 

Perioada de stocare a datelor personale

 

In masura in care esti client al Bancii, Banca va stoca datele personale pe durata raporturilor noastre contractuale, cat si dupa incetarea acestor raporturi, pentru o perioada de maxim 10 ani, avand in vedere: prevederile legislatiei bancare privind cunoasterea clientelei, prevederile Legii contabilitatii privind pastrarea documentelor justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitatea financiara, necesitatea apararii/conservarii drepturilor Bancii in cadrul unui posibil litigiu;

In masura in care nu esti client al Bancii, Banca va stoca datele personale pe o perioada de 3 ani avand in vedere necesitatea apararii/conservarii drepturilor  Bancii in cadrul unui posibil litigiu.

Pentru scopul arhivarii datelor conform Legii arhivelor nationale si tinand cont de Nomenclatorul arhivistic (aprobat de Arhivele Nationale)  aplicabil la nivelul Bancii si pentru  prelucrarea datelor de catre Banca in scopuri statistice datele pot fi stocate pentru perioade mai mari decat cele indicate anterior.

 

Drepturile mele

 

Vei avea posibilitatea exercitarii, in cazurile si in conditiile prevazute de lege, a urmatoarelor drepturi cu privire la datele personale prelucrate de catre Banca:

 • dreptul de acces
 • dreptul de opozitie
 • dreptul la portabilitatea datelor
 • dreptul la rectificarea datelor
 • dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

Vor putea exista situatii in care Banca nu va putea da curs solicitarii de stergere a datelor, si anume:

 1. in cazurile in care Banca are obligatia legala de pastrare a datelor personale;
 2. in cazurile in care datele sunt stocate in scopuri de arhivare in interes public sau in scopuri statistice;
 3. in cazurile in care datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

Drepturile prevazute mai sus pot fi exercitate prin transmiterea unei solicitari catre GARANTI BANK S.A., la sediul central al acesteia, la oricare dintre sucursalele Bancii, precum si prin mijloace electronice, la adresa de e-mail dpo@garantibank.ro, furnizand suficiente date care sa permita identificarea solicitantului de catre Banca.

 • dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal In Romania, plangerea se va depune la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), cu sediul in B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, sub forma unei adrese scrise, la sediul institutiei, sau electronic, la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro.